در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده مجرد و ٣٤ساله هستم

دوسال بيمه عمر و اتيه پاسارگاد را با مبلغ ٥٠تومن و به صورت ٣ماه شروع كردم

در سال سوم براي افزايش مبلغ بيمه اقدام كردم ولي مسيول بيمه به جاي ان يك بيمه نامه ديگري با مبلغ ١٥٠تومن و ساليانه انجام دادند

ايا اين كار به صلاح هست
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)

با سلام خدمت شما دوست عزیز
باتوجه به اینکه شما از قبل یک بیمه نامه داشتید و پوشش مورد نیاز در آن بیمه نامه مد نظر قرارگرفته شده در نتیجه داشتن بیمه نامه دوم از نظر پس انداز و سود به نفع شما خواهد بود