در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
سلام

بیدبرگی های عزیز دو تا سوال دارم

یک- درمورد ساختمان هایی که بازسازی مشوند بعنوان مثال مدرسه ،در صورت سانحه و خسارت مسئولیت از نظر حقوقی با مهندس ناظر استحکام بنا هست یا بهره بردار یا پیمانکار؟

دوم- چه بیمه نامه ای میتواند با فرض رعایت تمامی ضوابط فنی ساختمان، مسئولیت مهندس ناظر استحکام بنا را پوشش دهد؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... تشخیص قانونی میزان قصور طرفین یک پیمان عمرانی و ساختمانی در اینگونه حوادث در صلاحیت کارشناسان رسمی دادگستری در امور ساختمان بوده و بدون در دست داشتن اطلاعات کافی نمیتوان اظهار نظری کرد.
ضمن اینکه تطبیق علت اصلی حادثه، با شرایط و حدود مشخص شده در قراردادهای فی مابین میتواند در شناسایی مقصر یا مقصران بروز حادثه راه گشا باشد.