در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
بیمه بنده از سال 88 تا کنون پرداخت شده در حال حاضر در یک شرکت جدید قرارداد مدت موقت 3 ماهه دارم که رو به اتمام است و کارفرما تمایلی به تمدید ندارد. آیا بیمه بیکاری به من تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
جهت برقراری بیمه بیکاری شما باید حداقل یک سال کارکرد در آخرین کارگاه داشته باشید و چنانچه در کارگاه جدید فقط سه ماه کارکرد دارید بیمه بیکاری به شما تعلق نخواهد گرفت.