در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده با موتور سواری تصادف کرده ام و ایشان مقصر حادثه می باشد اما فاقد بیمه هستند و خودرو بنده خسارات زیادی برداشته است چگونه باید خسارت ماشین رو از موتور سوار بدون بیمه دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... جهت دریافت خسارت ابتدا باید میزان خسارت وارده و احتمالاً افت قیمت خودرو ارزیابی گردد. برای این منظور دو روش وجود دارد :
1- با در دست داشت مدارک و مستندات حادثه مانند کروکی و... به شورای حل اختلاف مراجعه نموده و دادخوست تامین دلیل و تقاضای ارجاع به کارشناس رسمی را تنظیم نمائید و پس از مشخص شدن میزان خسارت علیه راننده مقصر شکایت کرده و مطالبه ی خسارت کنید.
2- هر دو طرف با هم به یک تعمیرگاه مراجعه نموده و پس از ارزیابی خسارت وارده باهم مصالحه کنید.