در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض خسته نباشید
من برای ۶ماه برای کارفرما رسید حقوق اداره کاری (بدون مبلغ ) امضا و انگشت زدم.ولی ۴ماه بعد که کار کردم رسیدی امضا نکردم.حالا میخوام بدونم میتونم با شکایت حقوق پرداخت نشده اون ۶ماه رو بگیرم یا نه؟
تشکر
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام‌ با ستناد قانون ومقررات کار وماده ۱۵۷ قانون کار شما می توانید در حین اشتغال بکار یا فسخ رابطه کاری از کارفرما در ا داره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل شکایت نماید ودرخواست حقوق ومزایای ماههای که شما اشتغال داشته اید ولی کارفرما حقوق شما را پرداخت نکرده است درخواست الزام کارفرما به پرداخت حداقل دستمزد ومزایای حین کار را نماید وچنانچه کارفرما از اسنا سفید امضای شما را به مراجع حل اختلاف ارایه نمود درخواست نماید با توجه به اینکه هیچگونه مزدی دریافت نکرده اید و اسناد فوق را از شما سفید امضا گرفته اند وبعدا پرکردن وبه هیات ارایه کرده انددرخواست ارایه اسناد به کارشناس خط را نماید تا این اسناد از اعداد دلایل کارفرما خارج شود وشما بتوانید به استنا د حکم مراجع حل اختلاف حق وحقوق از دست رفته خود دریافت نماید با تشکر قربانی مشاور کار وتامین اجتماعی