در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام...

بیمه قالیبافی من الان به مدت دوساله قطع شده فقط بخاطر یکروز دیر پرداخت کردن فیشم... از طرف بیمه سه بار بازدید از قالی هم اومدن ولی هرچی پیگیری میکنم هیچ جواب قانع کننده ای به من نمیدن من چندسال سابقه بیمه دارم توروخدا بگید باید چکار کنم.کجابرم تا جوابمو بدن؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
بیمه قالیبافان دارای کمک دولت میباشد متاسفانه در ابتدای تصویب قانون مذکور افراد نامنویسی شده توسط این نوع بیمه بیش از سهمیه اعلامی دولت بوده است و دولت بابت حدود نیمی از قالیبافان پولی به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نمی کند و در بودجه سنواتی هم کمکی منظور نمی نماید لذا بعید می رسد بیمه شما مجدد برقرار گردد مگر اینکه از محل جایگزینی با افراد دیگر که بیمه آنها قطع گردیده است.
شما باید به محض قطع بیمه خود به صورت زنان خانه دار ( بیمه حرف و مشاغل آزاد ) خود را بیمه میکردید اگر از طریق همسر خود دارای دفترچه بیمه میباشید شما می توانید خود را بیمه حرف و مشاغل آزاد یا زنان خانه دار با نرخ 12 درصد و بدون سرانه درمان بیمه نماید مبلغ حق بیمه حدود 135000 تومان میشود.