در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

ایا حقوق یک فرد بازنشسته قابل انتقال به غیر است یعنی این فرد بازنشسته میتواند حقوق خود را چه از تامین اجتماعی یا صندوق دیگری به اسم فرد دیگری کند واین فرد بعد از فوت بازنشته حقوق را دریافت کند.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
این امر وجاهت قانونی ندارد شما فقط میتوانید وکالت دهید تا شخصی کلیه امور اداری و مستمری شما را انجام دهد و تمام حساب و سایر موارد ثبت شده در سازمان تامین اجتماعی به نام شما میباشد و این فقط تا زمان حیات میباشد بعد از فوت مستمری بگیر ،مستمری فرد بازنشسته فوت شده فقط به افراد تحت تکفل از جمله همسر ، فرزندان ، پدر و مادر خواهد رسید.