در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
با سلام کسی که 25 سال حق بیمه در مشاغل سخت و زیان آور پرداخت کرده باشد. دارای چه مزایایی در زمان بازنشستگی می باشد.
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

افرادی که در مشاغل سخت و زیان آور فعالیت میکنند دارای دو مزیت مهم در زمان بازنشستگی می باشند :
1.-با بیست سال سابقه پرداخت حق بیمه در مشاغل سخت و زیان به صورت پیوسته و یا بیست و سه سال و شش متناوب میتوان بدون شرط سنی بازنشسته شد.
2-به ازای هر یکسال کار سخت و زیان آور به سابقه شما 6 ماه افزوده می شود(به طور مثال در صورتی که دارای 20 سال سابقه مشاغل سخت و زیان و آور داشته باشید با احتساب سوابق ارفاقی سوابق شما به سی سال افزایش می یابد)