در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من از طرف شوهرم دفترچه تامین اجتماعی دارم الان خودم شاغل شده و از طرف کارفرما برایم بیمه رد می شود ولی دفترچه بیمه جدیدی از جانب بیمه شغل خودم نگرفته ام ایا همچنان می توانم با دفترچه قبلی که تحت تکفل همسرم بودم استفاده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
شما قانوناً تحت تکفل همسر خود میباشید و منع قانونی جهت استفاده دفترچه درمانی به عنوان بیمه شده اصلی و یا تبعی ندارید ولی ممکن است هنگام نامنویسی شما در وب سرویس نامنویسی کشوری پیغام خطایی بر تبعی بودن شما صادر نماید ولی چنانچه این امر انجام شده باشد مانعی جهت استفاده از دفترچه درمانی نیست.