در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام
من مرد مجرد 25 سال سن بیمه ندارم و خدمت نرفتم شغل آزاد...

مادرم بیمه تامین اجتماعی هست آیا می تواند منم زیر پوشش خودش کنه؟ هزینه آن به چه صورت است ؟ با توجه به فرم "تعهدنامه فرزندان ذکور بیمه شدگان جهت برخورداري از حمایتهاي درمانی" این تعدنامه چیست که داخل سایت تامین قرار دارد؟

و پدرم هم بیمه خدمات درمانی می باشد

بهترین بیمه درمانی برای شرایط من چیست؟ و هزینه سالانه آن چقدر می باشد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

فرزندان ذکور در صورت اشتغال به تحصیل و یا از کارافتادگی       کلی می توانند از حمایت‌های درمانی تامین اجتماعی به سبب والدین خود استفاده نمایند .اگر صرفا متقاضی استفاده از تسهیلات درمان هستید بیمه سلامت پیشنهاد می گردد.