در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

. با سلام و خسته نباشید.

با موتور واژگون شده ام . به پزشکی قانونی رفتم.  معاینه مجدد بعد 1ماه نوشتن برام که به ام ار ای رفتم 4مورد اسیب دیدگی درگذارش ام ار ای برام نوشتن از جمله:

  1. تحلیل مینیکس زانو .
  2. خونریزی مفصلی یا عفونت مفصلی .
  3. کشیدگی رباط صلیبی و...

که پزشکی قانونی از این 4مورد فقط به یک موردش اشاره کرده که کشیدگی رباط صلیبی هست . و دکتر درمعاینه ی بنده متوجه شکستی از ناحیه مچ پا شده و در برگه ی پزشکی قانونی ذکر کرده است اما در نظریه ی پزشکی قانونی به شکستگی مچ پا اشاره نشده و فقط کشیدگی رباط صلیبی هست و معاینه ی مجدد پس از دوماه داده شده. ....

سوال اولم اینه که دلیل این بی توجه ی به برخی جراحات چیست؟
دوم این که ایا قبل این که نظر نهایی پزشکی قانونی ابلاغ شود میتوانم اقدام به پرونده سازی در بیمه ی مربوط کنم چون به بیمه ی مرکزی مراجع کردم کارمنده مربوط به من گفته که: باید مراحل پزشکی قانونی به اتمام برسد بعد بنده میتوانم اقدام به دریافت خسارت و پرونده سازی کنم

و سوال سوم این هست که ایا این معاینه ها مجدد که پزشکی قانونی ابلاغ میکند مثلا 2 ماه ایا این 2ماه برا بنده به عنوان طول درمان به حساب می اید؟ .تشکر از کارشناسان محترم

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام و با آرزوی سلامتی هرچه زودتر برای شما دوست گرامی، در مورد سوال اول شما باید به نزد پزشکی که در پزشکی قانونی معلینه اول را انجام داده است مراجعه نموده و از وی درخواست نمایید که شما را به پزشک معتمد پزشکی قانونی معرفی نماید و شما هم باید مدارک مورد نیاز مانند mri و رادیوگرافی ها را به همراه داشته باشید، در مورد سوال دومتون اول باید پرونده در دادسرا تشکیل و مدارکی مانند کروکی، نظریه های مراجع انتظامی، مدارک و فرم ها اقرار مقصر و زیاندیده و نظریه اول پزشکی قانونی در آن موجود باشد و شما می توانید به دادسرا مراجعه نموده و در خواست نمایید که مطابق ماده 50قانون شخص ثالث مصوب 1395 شما را به شرکت بیمه گر جهت تشکیل پرونده معرفی نمایند و در صورت تمایل می توانید مطابق ماده 34 همان قانون در خواست نماید از شرکت بیمه گر که 50درصد از دیه تقریبی شما را بصورت علی الحساب پرداخت نمایند و در مورد سوال سوم شما پزشکی قانونی به منظور رسیدن به نتیجه دقیقتر برای بعضی جراحات طول درمان درنظر می گیرد که مشخص شود بصورت کامل التیام یافته است یا خیر .