در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
سلام ؛

من از 68/5/1 تا 69/11/1 به مدت 18 ماه در نیروی هوائی به عنوان افسروظیفه سربازی گذرانده ام . چون قبل از سربازی به مدت 3/5 ماه حضور داوطلبانه در جبهه داشتم ؛ به مدت 6 ماه برایم در سربازی محاسبه شد و در پشت کارت پایان خدمتم قید شده ؛ 24 ماه خدمت انجام شده با احتساب مدت 6 ماه خدمت جبهه می باشد .اکنون که به تامین اجتماعی برای خرید بیمه سربازی و اضافه کردن سنوات خدمت مراجعه کرده ام می گویند که بایستی دقیقا" مدت شروع و پایان خدمت سربازی در کارت مشخص باشد و اینکه این مدت اکنون 18 ماه است و 6 ماه هم به آن اضافه شده ؛ در چه تاریخی باید در نظر گرفت و شما بایستی استعلام بگیرید . از کجا باید استعلام بگیرم ؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

در کارت های پایان خدمت نظام وظیفه قدیمی که در حاشیه آ ن ها مدت حضور در جبهه درج شده است، بایستی مدت صحیح حضور در جبهه و خدمت سربازی و مدت آن از  حوزه نظام وظیفه و یا مرجعه صادرکننده کارت استعلام نمود.

اما در کارت های پایان خدمت وظیفه جدید، مدت خدمت و حضور در جبهه به صراحت در آن درج و کارشناس تامین اجتماعی مکلف به احتساب آن سوابق تا سطح 30 ماه می باشد.