در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام پدر من 24 سال سابقه بیمه داره جانباز ده درصده و 21 ماه جبهه داره که تو سربازیش بوده.و شنیدم حداقل 8 ماه حضور در جبهه معادل 6 ماه حضور داوطلبانست.با این وجود باید مبلغی بپردازیم؟؟؟

با توجه به ابلاغیه 11/40/206/ط  مورخه 21/10/88 ستاد کل نیروهای مسلح و ماده 3 آیین نامه اجرایی فوقالعاده ایثارگری نشان ها و خدمت اداری در مناطق جنگ زده:(سه چهارم مدت خدمت خدمت داوطلبانست)پس هر 8 ماه حضور در جبهه معادل 6 ماه حضور داوطلبانست.لطفا جانبازی پدرممم در نظر بگیرین
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
وفق بند 16 بخشنامه 15 مشترک فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی چنانچه تمام یا بخشی از مدت خدمت نظام وظیفه جانبازان در جبهه های حق علیه باطل باشد آن قمست مشمول دریافت حق بیمه ایام سربازی نخواهد بود و در غیر اینصورت باید حق بیمه ایامی که در جبهه های حق علیه باطل نبودند پرداخت گردد.

لینک بخشنامه ١٥ مشترک فنی و درآمد (تنقیح و تلخیص)

نحوه احتساب سوابق مدت خدمت نظام وظیفه و حضور در جبهه بیمه شدگان