در مفاصا حساب بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

یه شرکت تازه تاسیس هستیم که الان 2-3 سال بعد از ثبت شرکت می گذره. تو این مدت کسی از تامین اجتماعی زنگ نزده برای حسابرسی بیمه، اگرچه هر سال ممیز مالیاتی زنگ میزنه و ممیزی می شیم. می خواستم ببینم سازمان تامین اجتماعی چطور به ما اطلاع می ده که می خواد از حساب هامون حسابرسی بیمه کنه ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

سازمان تامین اچتماعی همه ساله تا پایان تیرماه اقدام به ارسال درخواست بازرسی از دفاتر قانونی سال قبل شرکت را می نماید اگر برای شما درخواستی نیامده است امکان دارد هویتی کارگاه شما ایراد داشته باشد لذا جهت اطلاع به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.