در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
درسال 1375 پس از گذشت 9 ماه خدمت سربازی ، بعلت مشکل کلیه در بیمارستان ارتش تهران عمل جراحی شده و با کمیسیون پزشکی آنزمان معافیت پزشکی گرفتم.الان پس از گذشت 23 سال کار کردن و پرداخت بیمه تآمین اجتماعی، آیا امکان خرید آن 9 ماه خدمت سربازی وجود دارد؟ چه کاری باید بکنم؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام
از حوزه نظام وظیفه تائیدیه ۹ ماه خدمت انجام شده رو بگیرید و به شعبه بیمه ای خود ارائه نمایید. شعبه موظف به محاسبه حق بیمه و اعلام آن به شما است.