در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید

میخوستم بدونم با توجه به دریافت بیمه بیکاری آیا میتوان بعد از ساعات اداری یا هنگام شب با ماشین مسافرکشی کنم و یا در آژانس تلفنی کار کنم واگر بازرسین بیمه مطلع شوند آیا بیمه بیکاری قطع میشود

واقعا با دریافت حداقل حقوق نمیشه زندگی رو اداره کرد

با تشکر
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام و عرض ادب
منظور از اشتغال مجدد موضوع بند الف و تبصره 2 ماده 8 قانون بیمه بیکاری و ماده 17 آئین نامه اجرایی،اشتغال به کار در مشاغلی است که عرفا بتوان آنها را جز شغل قابل قبول و پذیرفته شده و به تبع آن دارای شرایط کار تابع ( تبعیت حقوقی،اقتصادی و انجام کار توسط خود فرد) و یا کار بصورت خویش فرمایی دارای مجوز از مراجع ذیربط باشد.