در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

با در نظر گرفتن تعدد در پرنده های کیفری به طور معمول بعد از رای پزشکی قانونی مدت رسیدگی دادگاه تا رای نهایی دادگاه برای دیه چند ماه است؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... پس از نهایی شدن نظریه ی پزشکی قانونی در صورتیکه سایر مدارک پرونده اعم از گزارش مقامات انتظامی و بازجوئی ها و .... کامل باشد بلافاصله پرونده از دادسرا به دادگاه ارسال شده و شعبه ی رسیدگی کتتده تا یکماه آینده وقت رسیدگی تعیین نموده و در صورت عدم وجود اختلاف طرفین در جلسه ی دادگاه و نتیجه گیری قاضی در همان جلسه ، رای صادر شده و تا یک هفته به طرفین دعوی ابلاغ و پس از اتمام مهلت اعتراض و مصون ماندن از اعتراض رای اصداری قطعی شده و پس از آن بیمه گر مکلف به پرداخت خسارت حداکثر تا 20 روز خواهد بود.

در حالت طبیعی 3 الی چهار ماه این روند زمان خواهد برد.