در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام خسته نباشین

مدت زمان رسیدگی دادگاه بعد از معاینه مجدد تا زمان رای نهایی و پرداخت دیه چقدر است؟

در پرونده دادگاه 2 زیان دیده در یک پرونده هستند ( در تصادف)

ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

تا زمانیکه پزشکی قانونی به شما 《تاریخ مراجعه بعدی 》میدهد ، نمیتوانید برای دریافت دیه کامل اقدام کنید . چون التیام بدون عیب یا بامعیوب جراحات شما در میزان دیه تاثیر دارد.

اما وقتی پزشکی قانونی طول درمان را کافی بداند اخرین نامه را به دادسرا ارسال و در دادسرا برای شما تعیین وقت میشود .(معمولا بعداز ۱۵تا۲۰روز از ارسال وقت دادگاه داده میشود)

در روز رسیدگی پرونده بررسی و رای صادر میشود که ۲۰ روز ار زمان ارسال رای به سامانه ثنا مهلت اعتراض برای طرفین دعوا در نظر گرفته شده است .

درصورت مصون ماندن رای از اعتراض، حکم قطعیت یافته و قابل اجرا در اجرای احکام کیفری می باشد .

پس از قطعیت رای شما مکلفید ظرف ۱۵ روز مدارک را تحویل بیمه گر دهید . بیمه گر نیز مکلف است پس از دریافت مدارک ظرف مهلت ۲۰روز خسارت را پرداخت کند .(ماده ۳۲ قانون بیمه ثالث ۹۵)

در اجرای ماده ۳۳ ققانون مارالذکر درصورت طولانی شدن پروسه پرداخت در ماده ۳۲ مبتوانید خسارت تاخیر تادیه دریافت کنید .

اما راه میانبر برای رسیدن به مبلغی از دیه بدون رای دادگاه اینست که:

 باستناد ماده ۳۴ قانون اخیرالذکر درصورت مطالبه زیاندیده بیمه گر با دریافت نامه پزشکی قانونی و کروکی حادثه مکلف به پرداخت ۵۰درصد دیه تقریبی می باشد .