در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (770 امتیاز)
در سال 1390 علیه 2 پیمانکار جداگانه در مورد نپرداختن حق بیمه و سایر مزایا شکایت کردم، اما در هر دو شعبه هیئت تشخیص، علی رغم داشتن تاییدیه کتبی اشتغال بکار در ایام موصوف از کارفرمای اصلی(شرکت دولتی) که ناظرین آنها بازرسی دفاتر را انجام می دادند و نیز با وجود اقرار صریح یکی از پیمانکاران و اقرار نماینده شرکت دولتی در جلسه هیئت تشخیص و درج این اقرار در دفاتر و فرم های مربوطه، متاسفانه رای به ضررم صادر شد.

با توجه به قطعی شده احکام اداره کار و گذشت چندین سال از ماجرا، می گویند پرونده مختومه است و دوبار رسیدگی نمی کنیم.

آیا راهی جدید برای شکایت از پیمانکار یا مقاطعه دهنده یا هر دو هست؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام با توجه قانون ومقررات کار وایین دادرسی کار ودستورالعمل شماره ۱۰ روابط کار موضوع شما چون قبلا در مراجع حل اختلاف رسیدگی شده است وحکم شما قطعی شده امر مختومه می باشد ومجددا قابل رسیدگی نیست ولی شما می توانید از طریق شعبه تامین اجتماعی با تکمیل فرم ادعای سابقه اقدام نماید با تشکر قربانی