در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر

ببخشید دیه ورم شدید کف دست د انگشت ها و پارگی انگشت ها و پارگی شدید پا (گوشت پا دو دو ناحیه نیست)زخم باز و شکستگی سر و پریدگی دو دندان جلو در تصادف رانندگی در ماشین مقصر چگونه و چقدر حساب میشه؟و این که ایا کسی که سر کار میره میتونه از بیمه طول درمان و خسارت بگیره؟یا باید از راننده بگیره؟پزشکی قانونی گفته ۱ درصد دیه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... سوال شما خیلی کلی است و با این توضیح شما امکان اظهار نظر در مورد میزان دیه وجود ندارد. ولی میزان دیه خیلی بیشتر از یک درصد حتی ده درصد است. ضمناً نظر نهایی پزشکی قانونی پس از پایان طول درمان اعلام میگردد.

بیمه گر تعهدی برای ایام طول درمان و بیکاری شما ندارد ولی حق مطالبه و شکایت از مقصر برای شما محفوظ است.