در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام،

 در شرکتی دچار حادثه شدم و تاندون انگشت شست من در اثر حادثه قطع شد بعد از جراحی و ترمیم تاندون پزشک معالج 60 روز استعلاجی نوشته آیا ا60 روز نیاز به تایید سازمان تامین اجتماعی دارد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با ستناد ماده ۷۴ قانون مدت مرخصی استعلاجی با تایید سازمان تامین جزو سابقه کار شما محاسبه وبه تبع ان حق وحقوق قانونی از جمله غرامت دستمزد ایام بیماری به شما تعلق می گیرید با تشکر قربانی