در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام خسته نباشید

همسرم بیمه شده تامین اجتماعی بود ک در اردیبهشت سال 93 حین کار (نصاب اسانسور)بر اثر اصابت تیر اهن ب سرش مرگ مغزی شد و فوت کردن ک بنده پس از پیگیریهای مکرر توانستم ک مستمری دریافت کنم.

سوالم این هس ک اگر برای دیه از طریق قانون پیگیری کنم ایا دیه ای ک بدن از طریق صندوق تامین اجتماعی خاهند داد ی صاحب ساختمان در ضمن باید بگویم ک صاحب ساختمان بیمه اش سه ماه قبل از حادثه تمام شده بوده ومرحوم از طریق شرکت برا کار نرفته بوده چون مالک ساختمان قراردادی ک قرار بوده با شرکت هنوز نبسته بوده و نصاب را بدون اطلاع دادن ب شرکت ب محل کار فرا خانده بود

ازتون خاهشمندم ک راهنمایی کنید چون بعد فوت همسرم ک تازه داماد یک هفته بود واقعا دچار افسردگی شدم ومیلی ب ازدواج مجدد ندارم میخاهم از طریق گرفتن دیه امرار معاش کنم
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
سلام

از انجا که بررسی اینگونه دیات نیاز به اطلاعات کافی دارد لذا لطفا در خواست مشاوره کنین تا راهنمایی لازم انجام گیرد