در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من یک پروانه کسب دارم که در سال 1400 به اتمام می رسد و الان مدت یک سال است بیمه رانندگان باری واریز می کنم و الان شنیده ام کسانی که پروانه کسب دارند بیمه آنها قطع می شود آیا صحت دارد یا خیر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
 با سلام
رانندگان برون شهری با پرداخت 13/5 درصد حق بیمه از کمک دولت و کمک سازمان هدفمند سازی یارانه ها به اندازه 13/5 بهره مند میباشند و همچنین مشمول قانون بیمه های اجباری میباشند لذا در صورتی که شما در امر رانندگانی شاغل باشید و با مستندات ثبات گردد که راننده فعال هستیدصرف داشتن جواز کسب بیمه شما باطل نمیگردد لذا جهت جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی می توانید جواز کسب را در صورت عدم نیاز باطل یا بنام یکی از بستگان درجه اول خود منتقل نمایید.