در قانون کار و قرارداد کار توسط (770 امتیاز)
با سلام  مستند قانونی لزوم اعلام ترک کار کارگر از سوی کارفرما در قوانین و مقررات مختلف چیست؟ آیا کارفرما واقعاً تکلیفی به اعلام ترک کار کارگر به اداره کار محل یا شعبه تامین اجتماعی یا هر دو مرجع مذکور دارد؟

اگر عدم اعلام ترک کار از سوی کارفرما، باعث ورود ضرر و زیان به کارگر در نتیجه قطع حقوق و مزایای وی شده باشد، چه ضمانت هایی برای گرفتن خسارت از کارفرما وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - ترک کار در موارد زیر باید با درج تاریخ دقیق آن در لیست های تنظیمی بیمه منظور گردد و برای اعلام آن نیازی به مراجعه حضوری نمیباشد.

1 - ترک کار کارگر از محل کارخود با میل و اختیارخود

2 - اخراج توسط کارفرما

3 - ازکارافتادگی یا فوت

4 - اعزام به خدمت سربازی

در این موارد تاریخ ترک کار باید در لیست بیمه قید گردد، تاریخ ترک کار همان تاریخی است که کارگر درمحل کار حضور نداشته.

در رابطه با غیبت های مکرر ، کارفرما میتواند علاوه بر منظور نمودن آن در لیست بیمه با واحد اداره کار مکاتبه نماید.