در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

پارامترهاي بيمه پذيری را توضیح می دهید ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

یک سوال و یک دریا جواب

سوال شما یکی از سر فصل های مهم کتاب های بیمه ای است و مفاهیم پایه بیمه و ریسک است.

خیلی مفصل است و در کتاب های بیمه ای معمولا یک فصل از کتاب های قطور را به خود اختصاص داده است.

اگر قصد دارید از خطرات تحت پوشش یک نوع خاص بیمه نامه مطلع شوید، همان را بپرسید. مثلا در بیمه بدنه خودرو چه خطراتی تحت پوشش است؟ چه خطراتی با پرداخت حق بیمه اضافی قابل پوشش است؟ چه خطراتی تحت هیچ شرایط تحت پوشش قرار نمی گیرد؟