در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام بنده بيمه اختياري دارم وتوانايي پرداخت آن را ندارم(خودم و 4نفر تحت تكفل) حذف دفترچه ها امكان پذير هست ؟
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
اگر بیمه اختیاری هست ، درصورت حذف دفترچه های درمانی هم کاهش هزینه نخواهید داشت

نرخ های 12 14 18 تنها مربوط به بیمه حرف و مشاغل آزاد می باشد که در آن می توان باحذف دفترچه و سرانه درمان، مبلغ بیمه را کاهش داد