در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

سلام و خسته نباشید
ماه های اول بارداری هستم
سه ماهه که با دستمزد روزانه389000ريال بیمه تامین اجتماعی هستم (کارگاهی)
یک سال و نیم هست که بیمه هستم و می خواستم بدونم برای مرخصی زایمان باید کی و کجا اقدام کنم،قبل از زایمان یا بعد از زایمان؟
چند ماه مرخصی می تونم بگیرم،تمام مدت را باید بعد از زایمان بگیرم؟
با این مبلغ بیمه ماهی چقدر به من تعلق میگیره؟

مدتی که من مرخصی هستم جزو سوابق کارم محسوب میشه؟

ممنون از کارشناسای خوبتون

توسط (100 امتیاز)

من منتظر هستم چرا کسی جوابمو نمیدهsad

کجا باید پیگیری کنمcrying

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید با تشخیص پزشک معالج خود حدود 50 روز از مرخصی استعلاجی قبل زایمان استفاده نمایید ولی چنانچه پزشکان شما تشخیص دهند کار کردن برای شما و فرزنداتان خطرناک است از ابتدای دوران بارداری هم با تایید کمیسیون پزشکی سازمان میتوانید از استعلاجی استفاده نمایید.

شما حدود 2/3 یا 65 درصد از میانیگن دستمزد سه ماه آخر را بعنوان کمک هزینه ایام استراحت بارداری دریافت می نمایید یعنی حدود 760000 تومان.

مدتی که شما کمک هزینه دریافت می نمایید جزو سوابق بیمه شما برای بازنشستگی محسوب میگردد ولی در شرط سوابق دریافت بیمه بیکاری محسوب نمیگردد.