در بیمه بیکاری توسط (940 امتیاز)

سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری مرداد ٩٧ واریز شد براتون در این پست به دیگران هم اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،

ممنونم

برای مشاهده تاریخ و زمان واریز حقوق بیمه بیکاری شهریور ماه 97  >> اینجا کلیک کنید <<

توسط (100 امتیاز)
آیا بازرس بیمه بیکاری هر ماه برای اعلام حضور به در منرل مراجعه می کند؟؟؟
توسط (100 امتیاز)
منم دو روز قبل بیمه شعبه 16 بودم بهم گفتند لیست از اداره کار (کاریابی) رد نشده یه چند روز دیگه سر بزن. رفتم اداره کار (کاریابی) گفتند اولا حضور و غیاب سیستمی به بیمه متصل هست. اداره کار گفت این بازی بیمه هست پول ندارن و شما هم اولین نفر  و آخرین نفر هم نیستین که این مشکل بوجود اومده.

در ضمن توی بیمه بودم بهم گفت حضور و غیابت هم منظم بوده و از توی سیستم دید.

قطعا متوجه شدم که بیمه پول نداره و این بازی رو درآورده .

دوستان نگران نباشین پرداخت میکنند
توسط (220 امتیاز)
هر روز یه حواب دادن یه روز گفتن تا اخر ماه واریز میشه یه روز دیگه گفتن تا یکی دو روز یگه واریز میشهیه روز گفتن از تهران واریز میشه دست ما نیست  اینا همش سر کاری و دروغ بود چون این ماه دیگه واریز نمیشه و فقط تا ۱۵ واریزی دارن.

جالب اینجاست که سابقه بیمه مرداد هم برای من رد شده تو سیستم ولی پولی دریافت نکردم،
توسط (100 امتیاز)
سلام

برا منم همینطور بود این ماه که بیاد میشه سه ماه بیکارم این ماه سه ماه رو یه جا پرداخت میکنند؟
توسط (220 امتیاز)
سلام ایاشعبه گنبدکسی واریزی داشته برای اذر
73 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
سلام برای من هم هنوز پرداخت تیر انجام نشده و مجازی متمرکز نوشته شده و سابقه هم رد نشده با وجود اینکه تو این 15 روزه هم از بیمه اومدن و هم رفتم حاضری زدم اخه این چه وضعیه
توسط (220 امتیاز)
سلام من شعبه ١٨ تهران هستم امروز ١٦ مرداد ساعت ١١،٣٦ هنوز واريزي نداشتم، ماه پيش هم واريز نكردن ، كسي همچين مشكلي داشته؟؟
توسط (180 امتیاز)
حتما برید شعبتون سوال کنید
توسط (180 امتیاز)
امروز برای کسی واریز شده؟
توسط (100 امتیاز)
معمولا حدود ساعت 14 واریز میکنن
توسط (340 امتیاز)
امروز ۱۶ مرداد واریز نکردن سابقه بیمه رو هم نگاه کردم برای تیر ماه رد نشده میشه به من بگید این قضیه بازرس چیه من هر ماه مرتب حضورم رو زدم
توسط (100 امتیاز)
سابقه بیمه از این به بعد پس از واریزی قابل مشاهده هست
توسط (180 امتیاز)
دوستان رفتم بیمه خیلی ساده گفت اسمت تو لیست نیست برو ماه دیگه دوتاش واریز میشه، منم گفتم چی کار کنم این اتفاق نیفته گفت میری حضور بزنی بگو اسمم تو لیست بنویس هر بار بگو اینو، بعدشم اگه خونت نزدیگه قبل اینکه ماه تموم بشه بیا شعبه چک کن ببین اسمت باشه. دوستان این دوتا کار رو بکنید تا اصلا قطع نشه.
توسط (340 امتیاز)
دوستانی که هنوز براشون واریز نشده من الان زنگ زدم بیمه گفتن فردا صبح با دفترچه بیمه بیاید شعبه پیگیری کنیم
سوال شده مرداد 7, 2018 در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
ویرایش شده مرداد 7, 2018 توسط
آیا شعبه 18 تامین اجتماعی بیمه بیکاری مرداد ماه رو واریز کرده ؟
توسط (260 امتیاز)
واریز شد بالاخره  شعبه 18 مگه واریزی بقیه نفرات رد انجام داده؟ من شعبه 18 هستم تا الان که 1گ18 مرداد هست چیزی نیومده تو حساب
توسط (220 امتیاز)
من هم شعبه ١٨ تهرانم ولي تا الان ساعت ١٦/٢٠ روز ١٥ شهريور هنوز واريزي نداشتم
توسط (220 امتیاز)
مشهد شعبه يك هم هنوز پرداخت نشده تا امروز سه شنبه ٩٧/٥/١٦
توسط (220 امتیاز)
شعبه ١ مشهد هنوز واريز نشده تا امروز سه شنبه
توسط (260 امتیاز)
شعبه 18 کسی واریزی داشته  ؟
توسط (100 امتیاز)
من شعبه 4 واریز نشده .بیمه رد نشده و مجلزی متمرکز نوشته .بیمه میگه مهم نیست. اما اینجا بعضیا نوشتن که دو ماه واریزی نداشتن؟
توسط (220 امتیاز)
نه هنوز تا الان كه چهارشنبه است
توسط (100 امتیاز)
سلام

منم شعبه ٤ هستم و تا الان واريز نشده برام

براي شما واريز شد؟
توسط (180 امتیاز)
سلام امروز ۱۶ مرداد ساعت ۱۵.۳۵ هنوز شعبه ۱۱ واریز نشده
توسط (140 امتیاز)
برای من واریز نشد رفتم شعبه گفت از تهران اسمت رفته تو لیست تجمیع متمرکز برات سند خورده با ماه بعد واریز میکنن.
توسط (100 امتیاز)
کدوم شهر هستید؟
توسط (100 امتیاز)

شما کدوم شعبه هستین؟برای من ماه قبل هم واریز نشد چون اومدن بازرسی و من نبودم درخواست بازرسی دادم و اومدن ولی این ماهمم واریز نکردن

توسط (140 امتیاز)
مشهد شعبه سجاد
توسط (140 امتیاز)
برو شعبه ببین مشکل کجاست.
توسط (220 امتیاز)
دیروز شعبه یک مشهد رفتم گفتن از ۱۵۰۰ نفر فقط برای ۱۰ نفر از افراد شعبه واریز انجام شده تا اخر ماه برای بقیه واریز میشه یکم عجیب بود واقعا
توسط (300 امتیاز)
سلام،سلام،همین الان از شعبه شمیران میام،گفتند سیستم مشکل داره،برا هیچ کس اعمال و واریز نشده،تا بیستم صبر کنید اگر نشد تشریف بیاورید
توسط (180 امتیاز)
امروز ۱۷ مرداد شعبه ۱۱ هنوز واریز نشده ساعت ۱۴.۳۱
توسط (100 امتیاز)
امروز کسی براش واریز شده ؟

برای من هنوز تا ساعت 16:36 مورخ 17 مرداد هنوز واریز نشده لیست هم رد نشده توی سیستم.

لطفا شما هم اعلام نظر کنید چیکار کنم؟

شعبه 16 تهران
توسط (100 امتیاز)
سلام به شعبه مراجعه کنید
توسط (260 امتیاز)
سلام. شعبه 18 کسی هست دریافت کرده باشه؟ الان 18 مرداد اوایل بامداده ، از دوستانی که شعبه 18 مقرری میگیرند خواهشا اگر مرداد ماه دریافتی داشتند اطلاع بدند .. یا اگر اطلاعی دارند وضعیت پرداخت مرداد ماه این شعبه رو اطلاع رسانی کنند. ممنون
توسط (100 امتیاز)
من ديروز ١٨ ام شعبه ١٨ رفتم. گفتند به هيچكس ندادن و علتش ايراد تو سيستمهاشونه. يا تا ٢٠ ام پرداخت ميشه و يا با شهريور با هم ميدن
توسط (260 امتیاز)
چقدر راحت میگن نشد ماهه بعد... خودشون دو روز حقوقشون دیر بشه، خدارو بنده نیستن.. حالا میان راحت میگن نشد ماه بعد
توسط (220 امتیاز)
سابقه تیر برام رد شده مجازی مترکز هم نوشته ولی حقوق واریز نشد هنوز

بازرس اول تیر اومد خونمون نبودم فرداش رفتم اطلاع دادم گفت مشکلی نیست بار اوله قطع نمیشه. نمیدونم چرا واریز نشده شعبه یک مشهد
توسط (140 امتیاز)

سلام شعبه ۹برای کسی واریزکرده؟؟؟؟؟

توسط (4,980 امتیاز)

با سلام
واریزی های مقرری بیمه بیکاری مابین 10 الی 15 هر ماه میباشد.تا پانزدهم هر ماه صبر کنید در صورت عدم واریز پیگیری نمایید.