در بیمه بیکاری توسط (940 امتیاز)

سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری مرداد ٩٧ واریز شد براتون در این پست به دیگران هم اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،

ممنونم

برای مشاهده تاریخ و زمان واریز حقوق بیمه بیکاری شهریور ماه 97  >> اینجا کلیک کنید <<

توسط (100 امتیاز)
آیا بازرس بیمه بیکاری هر ماه برای اعلام حضور به در منرل مراجعه می کند؟؟؟
توسط (100 امتیاز)
منم دو روز قبل بیمه شعبه 16 بودم بهم گفتند لیست از اداره کار (کاریابی) رد نشده یه چند روز دیگه سر بزن. رفتم اداره کار (کاریابی) گفتند اولا حضور و غیاب سیستمی به بیمه متصل هست. اداره کار گفت این بازی بیمه هست پول ندارن و شما هم اولین نفر  و آخرین نفر هم نیستین که این مشکل بوجود اومده.

در ضمن توی بیمه بودم بهم گفت حضور و غیابت هم منظم بوده و از توی سیستم دید.

قطعا متوجه شدم که بیمه پول نداره و این بازی رو درآورده .

دوستان نگران نباشین پرداخت میکنند
توسط (220 امتیاز)
هر روز یه حواب دادن یه روز گفتن تا اخر ماه واریز میشه یه روز دیگه گفتن تا یکی دو روز یگه واریز میشهیه روز گفتن از تهران واریز میشه دست ما نیست  اینا همش سر کاری و دروغ بود چون این ماه دیگه واریز نمیشه و فقط تا ۱۵ واریزی دارن.

جالب اینجاست که سابقه بیمه مرداد هم برای من رد شده تو سیستم ولی پولی دریافت نکردم،
توسط (100 امتیاز)
سلام

برا منم همینطور بود این ماه که بیاد میشه سه ماه بیکارم این ماه سه ماه رو یه جا پرداخت میکنند؟
توسط (220 امتیاز)
سلام ایاشعبه گنبدکسی واریزی داشته برای اذر
73 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
سلام منم این ماه واریزی نداشتم امروز رفتم شعبه ۲۴ گفتن امروز تا آخر وقت واریز میشه.۱۵مرداد ساعت۹
توسط (100 امتیاز)
انشاله که امروز ۱۵مرداد بریزن
توسط (140 امتیاز)
واسه من الان واریز شد .انشالا ک واسه همگی امروز واریز بشه.۱۵مردادساعت۱۴
توسط (140 امتیاز)
شما شعبه ۲۴ بودین که واریز شد؟؟منم شعبه ۲۴ هستم ولی واریز نشده
توسط (140 امتیاز)
بله شعبه ۲۴ بودم.امروزم حضوری رفتم که گفتن واریز میشه وساعت۲ واریز شد.
توسط (100 امتیاز)
سلام ببخشید منم شعبه 24 هستم ماه تیر ماه اخر بیمه بیکاریم بود هنوز واریزیم انجام نشده میشه اگر خبری شد به من هم اطلاع بدین ممنون
توسط (100 امتیاز)
پس چرا برای من واریز نشد منم شعبه 24 هستم
توسط (940 امتیاز)
15 مرداد ساعت9صبح نریختن شهبه 7