در بیمه بیکاری توسط (940 امتیاز)

سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری مرداد ٩٧ واریز شد براتون در این پست به دیگران هم اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،

ممنونم

برای مشاهده تاریخ و زمان واریز حقوق بیمه بیکاری شهریور ماه 97  >> اینجا کلیک کنید <<

توسط (100 امتیاز)
آیا بازرس بیمه بیکاری هر ماه برای اعلام حضور به در منرل مراجعه می کند؟؟؟
توسط (100 امتیاز)
منم دو روز قبل بیمه شعبه 16 بودم بهم گفتند لیست از اداره کار (کاریابی) رد نشده یه چند روز دیگه سر بزن. رفتم اداره کار (کاریابی) گفتند اولا حضور و غیاب سیستمی به بیمه متصل هست. اداره کار گفت این بازی بیمه هست پول ندارن و شما هم اولین نفر  و آخرین نفر هم نیستین که این مشکل بوجود اومده.

در ضمن توی بیمه بودم بهم گفت حضور و غیابت هم منظم بوده و از توی سیستم دید.

قطعا متوجه شدم که بیمه پول نداره و این بازی رو درآورده .

دوستان نگران نباشین پرداخت میکنند
توسط (220 امتیاز)
هر روز یه حواب دادن یه روز گفتن تا اخر ماه واریز میشه یه روز دیگه گفتن تا یکی دو روز یگه واریز میشهیه روز گفتن از تهران واریز میشه دست ما نیست  اینا همش سر کاری و دروغ بود چون این ماه دیگه واریز نمیشه و فقط تا ۱۵ واریزی دارن.

جالب اینجاست که سابقه بیمه مرداد هم برای من رد شده تو سیستم ولی پولی دریافت نکردم،
توسط (100 امتیاز)
سلام

برا منم همینطور بود این ماه که بیاد میشه سه ماه بیکارم این ماه سه ماه رو یه جا پرداخت میکنند؟
توسط (220 امتیاز)
سلام ایاشعبه گنبدکسی واریزی داشته برای اذر
73 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
سلام .اره واقعا خبر بدید .انشالله ک فردا  واریز شه
توسط (100 امتیاز)
یکشنبه 14 مردادماه ساعت 10 شعبه 7 هنوز واریز نکرده
توسط (100 امتیاز)
معمولا بین 13تا15 هرماه وحدود ساعت 2بعدازظهر واریز میشه.این مربوط به شعبه 9 تهرانه.بجز یکبار ،از مرتب ترین پرداخت ها رو داره.اون یه بارهم همه جایی بود.فقط یه وقت چشمشون نزنم.وااالا
توسط (100 امتیاز)
مثه اینکه چشمشون زدم.همیشه 14هرماه واریز میشد.این ماه نشد.
توسط (140 امتیاز)
سالم امروز دوشنبه ۱۵ مرداد ۹۷ ساعت ۹/۳۶  صبح شهریار  هستم هنوز واریز نشده .انشالا امروز برای همه عزیزان واریز بشه دل همه شاد بشه
توسط (100 امتیاز)
15مرداد ساعت 10:45هنوز واريز نشده :(
توسط (100 امتیاز)
سلام من خوزستان هنوز نریختن برامون. شما چی؟
توسط (100 امتیاز)
تهران.هنوز واریز نشده.ساعت14

15مرداد
توسط (140 امتیاز)
سلام شعبه ۹واریزکرده؟؟؟؟؟
سوال شده آذر 21, 2018 در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز) حکم دریافت بیمه بیکاری همزمان با اشتغال به کار چیست ؟
توسط (140 امتیاز)
سلام دوستان حقوق کسی امروز واریزشده ۱۳ مرداد
توسط (500 امتیاز)
سلام شعبه ۱ هستم هنوز واریز نشده.۱۳ مرداد