در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (770 امتیاز)

با سلام

دوستان، اگر کسی متن کامل بخشنامه 14 (تنقیح و تلخیص) امور فنی بیمه شدگان تامین اجتماعی را دارد به اشتراک بگذارد. با تشکر

2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بخشنامه های که از سوی معاونت پژوهشی سازمان تلخیص و تنقیح شده اند، از شماره 15 شروع می شوند. به عبارتی چنین بخشنامه ای وجود ندارد. در حوزه امور بیمه شدگان دو بخشنامه 14 منتشر شده است؛ یکی بخشنامه 14 امور بیمه شدگان است،در خصوص استراحت های پزشکی و دیگری بخشنامه 14 مشترک، در خصوص کفالت والدین!