در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
سلام.

 من دو سال سربازی برام بیمه رد شده و بعدش هم در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شدم که الان نزدیک یک سال هستش که بیمه تامین اجتماعی برام رد میکنن.

الان هم استخدام بیمارستان شدم و از این ماه کارم رو شروع میکنم. سوال من اینه که اون سه سال سابقه بیمه ( دو سال سربازی و یک سال شرکت) باعث میشه که من با 27 سال کار در بیمارستان بازنشسته بشم؟ یا تاثیری نداره؟

میشه بگید با توجه به اینکه بیمه بیمارستان خدمات درمان خواهد بود و با بیمه های قبلی فرق داره چی میشه؟ یعنی اون بیمه ها الکی برام رد شده؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

سابقه بیمه تامین اجتماعی یعنی یکسال کارکرد شما در صورتی که با سابقه خدمات درمانی تداخل نداشته باشد ارزش انتقال را دارد در غیر اینصورت تاثیری در مدت سابقه شما نخواهد داشت در ضمن سابقه سربازی شما قابل انتقال بیمه خدمات درمانی میباشد و در سوابق شما تاثیر گذار خواهد بود.