در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام ببخشید

یه بارم سوال مطرح کردم ولی به جای تیر ماه مرداد  نوشتم .سابفه تیر ماه هنوز برای من تو سیستم سوابق نشسته  کسی میدونه موضوع چیه؟؟؟یعنی مقرری رو قطع کردن
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

سوابق مقرری بیمه بیکاری به محض صدور سند ماه مربوطه در سیستم منظور میگردد لذا یا بیمه بیکاری شما قطع شده است یا اینکه گواهی اداره کار شما صادر نشده و جا افتاده است لذا بهتر است به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید.