در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام واحترام

بنده شغلم نانوایی هست (مشاغل سخت ) حقوق روزانه وماهانه ما درلیست ارسالی به بیمه  ثابت میباشند حالابرای باز نشستگی میخوان برام ترک کار بزنن آیا ترک کار در نیمه اول سال با توجه به مبالغ ثابت در لیست بیمه ما بهتره یا نیمه دوم سال ؟

 ممنون میشم اگه جوابم رو بدین
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

هیچ فرقی نمیکند محاسبه مستمری بازنشستگی براساس میانگین دستمزد دو سال آخر میباشد و به هرحال شما 12 ماه نیمه اول دارید و 12 ماه نیمه دوم سال پس فرقی نمی کند ولی هر چقدر در امسال دیرتر بازنشسته شوید میانگین دستمزد شما بیشتر میشود پس سعی کنید در ماههای آخر نیمه دوم بازنشسته شوید.