در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید .

بنده کارم نانوایی هستش بیست ویک سال وهشت ماه سابقه بیمه دارم در مشاغل سخت وزیان آورمیخوام باز نشسته بشم حالا میخوام بدونم چند روز حقوق در ماه به من میدن با توجه به سابقه ذکر شده ؟

  با تشــــــــــــــکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

با توجه به مدت سابقه شما اگر تماما هم سخت و زیان آور باشد باید حداقل 50 سال سن داشته باشید تا درخواست نمایید چون اگر سابقه شما 1/5 برابر هم شود به 35 سال نمیرسد. دوما در صورت داشتن شرایط فوق الذکر کل سابقه شما حدود 33 سال میشود و روش محاسبه میانگین دستمزد دو سال آخر ضربدر 33/30 میباشد.