در سازمان تامین اجتماعی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

برای حق بیمه پیمانکاری به سازمان تامین اجتماعی اعتراض کردیم. رای در هیئت بدوی بر علیه ما بود.الان برامون اخطاریه اومده. اگه جریمه رو پرداخت نکنیم و حکم به اجراییه برود چه می شود ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

چنانچه بدهی شما قطعی گردیده و آن را پرداخت نکنید، ضمن این که به مرور مشمول جرایم بیشتر می شود، سازمان تامین اجتماعی می تواند از قدرت قانونی خود در جهت وصول مطالبات، از طریق: مسدود نمودن حساب های بانکی و یا از طریق کارفرماو... آن ها را وصول نماید.