در پشتیبانی بیدبرگ توسط (100 امتیاز)
سلام،  زمان ومکان مشاوره حضوری چگونه تعیین میشود، آیا مکان مشاوره حضوری با توجه به منطقه سکونت شخص تعیین می‌شود؟
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)
سلام

بیدبرگ مشاوره به صورت حضوری ندارد ولی شما می توانید از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید
بعد از دریافت مشاوره، یک پیامک برایتان ارسال می شود تا از رضایت شما مطمئن شویم. در صورتی که از مشاوره راضی نبودید کل هزینه مشاوره به شما عودت داده می شود