در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده ب مدت ۱۲سال در فروشگاهی مشغول کار هستم.

کار فرما اخر سال فقط ب من یک حقوق پاداش میدهد و توی این ۱۲ سال سنوات هم نداده و نگرفتم ولی تو ی برگه سفید نوشته ک از تاریخ فلان تا تاریخ فلان هم حقوق هم پاداش و هم سنوات دریافت کردم امضا و مهر هم انجام دادم .

در حالی ک در سال یک حقوق پاداش میده و سنوات هم نداده خواستم ببینم میتونم از کار فرما شکایت کنم  ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

هرگونه تعهد و یا برگ با امضا کارگر_ در خصوص وصول همه مطالبات_ بدون وجود اسناد مالی معتبر، فاقد اعتبار است.