در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام.

ایا میتوان با شصت سال سن و هفده سال سابقه بیمه بازنشسته شد ومی تونم سربازی راهم به سابقه بیمه افزود؟حداقل حقوق ماهیانه چقدر است؟

باتشکر
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بله شما می توانید با ۱۷ سال سابقه و ۶۰ سال سن بازنشسته شوید و در صورت خرید سربازی سابقه شما اضافه شده و حقوق شما بیشتر میشود ولی به نسبت سنوات مستمری دریافت می نمایید ولی اگر شما حداقل ۲۰ سال سابقه داشته باشید و ۶۰ سال سن حقوق شما کمتر از حداقل دستمزد نمی شود به عبارتی در سال ۹۷ افراد با شرایط مذکور در صورتی که با حداقل دستمزد حق بیمه واریز نمایند حدود ۱۱۰۰۰۰۰ تومان مستمری می گیرند ولی با ۱۹ سال حدود ۷۵۰ تومان میشود.