در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

خانم بنده 8 سال سابقه بیمه اجباری و 2 سال بیمه بیکاری دارد و حالا کارگزاری به ما می گوید نمی توان بیمه زنان خانه دار رد کنیم باید بیمه اختیاری باشد
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

کارگزاری شما را اشتباه راهنمایی نموده است خانم شما وفق بخشنامه 664 فنی میتواند با سه نرخ 12 ، 14 یا 18 درصد به اختیار خود بیمه حرف و مشاغل آزاد یا زنان خانه دار شود لازم بذکر است خیلی از معلمین حق التدریس مدارس غیرانتفاعی که در طول سال تحصیلی بیمه اجباری هستند در تابستان از بیمه زنان خانه دار استفاده می نمایند تا دوباره در مهرماه شاغل شوند بهتر است به شعبه مادر مراجعه نمایید.