در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
شغل بنده ریخته گر دایکاست هست.کارفرما۴ساله که بیمه کارگری ساده برای من رد میکنه .آیا سختی کار به من تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)

سلام، درصورتی که واحد دارای طرح طبقه بندی است براساس شرح وظایف شغلی واحکام کارگزینی که درآن گروه وپایه مشخص میگردد، لیست بیمه ارسال گردد.درغیراینصورت براساس قراردادفی مابین عناوین شغلی بالیست بیمه بایستی تطابق داشته باشد،عدم تطابق عناوین شغلی درزمان استفاده ازمزایای سخت وزیان آورهمراه بادردسر است.