در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام
من در تاریخ 05/01/ 96 بازنشسته شدم و بمدت 23 سال از ابتدا تا سال 88 بیمه اضافه کار از من کسر و به تامین اجتماعی واریز شد پس از مدت ها یک بخشنامه دادن که اضافه کار در مستمری بازنشسته محاسبه میشود

دوستانم که قبل از 95/12/29 بازنشسته شده بودن مشمولشان شد اما به من گفتن شما سال 96 بازنشسته شدید و این بخشنامه مشمول
کسی  میشود که قبل از 95/12/29 بازنشسته شده باشد واقعا خیلی قانون های محکمی داریم بعداز مدت ها بیمه دادن چون این طرف سال (95)هستی میدهیم و به من که ان طرف (96 )سال هستم نمیشود و خلاف است
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

اگر لیست حق بیمه شما با اضافه کار به سازمان تامین اجتماعی ارائه شده است و بابت آن حق بیمه پرداخت نموده اید می بایست در محاسبه حقوق بازنشستگی اثر داده شود در غیر اینصورت جهت پیگیری عدم واریز حق بیمه به سازمان و ابطال تاریخ 95/12/29 در بخشنامه 70 فنی مستمریها و اعتراض به آیین نامه اجرایی ماده 59 برنانه پنجم توسعه میتوانید به دیوان شکایت نمایید.