در بازنشستگی و مستمری توسط

در گروه تلگرام این متن اومده بود آیا درسته ؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی از افزودن بندی به ماده ۳۴ لایحه برنامه ششم توسعه خبر داد و گفت: طی آن صندوق های بیمه‌ای بازنشستگی مکلفند در سال اول برنامه ششم حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری را ۵۰% افزایش دهند.
وی افزود: همچنین بندی به ماده 34 اضافه شود که طی آن صندوق های بیمه ای بازنشستگی کشوری و لشکری مکلفند در سال اول برنامه ششم توسعه ضمن افزایش 50% حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری براساس میانگین دو سال آخر خدمت حقوق وظیفه، مستمری و بازنشستگی آنها محاسبه و پرداخت گردد، در این تبصره آمده است که «اگر چنانچه به هر علتی حقوق فرد شاغل (تغییر شغل و گرفتن رتبه شغلی بالاتر) بیش از 35% در دو سال آخر خدمت وی افزایش داشته باشد، نحوه محاسبه حقوق مستمری و بازنشستگی فرد ذینفع براساس میانگین 5 سال آخر خدمت وی محاسبه می گردد.» پیشنهاد مذکور با امضای 15 نفر از نمایندگان ارائه شده است.

1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)
سلام این ماده یکی از مواد تایید شده است که در صورت تصویب قانون برنامه ششم در مجلس و تایید آن توسط شورای نگهبان می تواند اجرایی شود