در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام.

 اینجانب در شرکتی به همراه بیمه و حقوق مشغول به کار هستم. کارفرما در پرداخت حقوق بسیار تاخیر دارد به صورتیکه هم اکنون ۴ ماه طلب حقوق دارم.

آیا میتوانم از به صورت ناشناس از اداره کار یا سازمان دیگری بخواهم که به شرکت من سرکشی کنند و تذکر بدهند؟ میخواهم اسمم فاش نشود زیرا اگر کارفرما متوجه شود بدون شک مرا اخراج می کند.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
شما می توانید با واحد بازرسی اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل تماس بگیرید ودرخواست کنید احدی از بازرسین کار را به محل کار شما اعزام کند وکارفرما در پرداخت مطالبات قانونی شما توجیح کنند