در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با دوچرخه خوردم به ساندرو

هم دستم داغون شد هم 400 تومن پول طلق چراغ عقبش رو دادم

چون وارداتیه و طلقش وارد نمیشه. دور میدون آزادی کاملش رو داشت.

چه بیمه ای داشته باشم ازم حمایت کنه؟

خوب شد بنز نبود
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... دوچرخه جزو وسائیل نقلیه موتوری نبوده و مشمول قانون بیمه اجباری شخص ثالث نمیباشد. لذا در خصوص سوانحی که منجر به خسارت مالی گردد و دوچرخه مقصر باشد به تبعیت از قوانین مسئولیت مدنی خسارت بعهده دوچرخه سوار میباشد.

لکن در تصادفات فوتی و جرحی حتی در صورت قصور دوچرخه سوار، دیه ی مربوطه توسط بیمه گر خودرو باید پرداخت شود.

متاسفانه بیمه گران ایرانی به سبب ریسک بالای بیمه ای دوچرخه در اینخصوص هیچ طرحی ارائه نداده اند.