در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام
وقت بخیر، من چندتا کانکس کرایه دوچرخه دارم تو سطح شهر و نیروی فروش
بیمه مسئولیت میخوام برای کارکنانم و اشخاص ثالث که اگر کارکنان من اتفاقی در حین کار براشون بیوفته بیمه جبران کنه
و اینکه مشتری هایی که از من دوچرخه کرایه میکنن آیا اگر اتفاقی براشون بیوفته در حین دوچرخه سواری من مسئولیتی بر عهده دارم یا نه؟ اگر دارم باید چه کاری کنم و از کدام شرکت بیمه اقدام کنم؟
کانکس های دوچرخه یکجا نیست و هر کدام در محلی هست، این هم مد نظر باشد.
باتشکر
1 پاسخ
توسط (560 امتیاز)
باسلام خدمت شما سرورگرامی.
دروحله اول بایدخدمتتون عرض کنم که شغل شماجزء مشاغل خاص هست وفکرنمیکنم شرکتهای بیمه طرح آماده ای برای پوشش دادن نیازبیمه ای شما داشته باشند اما شمامیتونید به شرکتهامراجعه کنید ومساله خودتونودرمیون بذارین بعضی شرکتها تمایل به طراحی پوششهای جدید دارن و پس ازبررسی ومحاسبات لازم پوشش موردنیازشماروطراحی میکنن.
امادرموردمساله دوم بایدبگم که ببینید قانون مدنی میگه که وقتی من وسیله نقلیه موتوری یاغیرموتوری سوارم ویاحتی باهرشیءدیگری چه اجاره وچه تحت تملک خودم به کسی یاخودم آسیب برسونم مقصرجبران خسارت خودم هستم مگراینکه این خسارت بدلیل نقص فنی ونقص ذاتی اون وسیله باشه که دراین صورت ممکنه شما مسئول شناخته بشید.