در سایت و سامانه وزارت کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

خانمی ایثارگر ( 30درصد جانیازو آزاده ) با 60 سال سن و سابقه 32 سال( با احتساب سنوات ارفاقی ایثارگری ) شاغل دریگی از شرکت های وابسته به شهرداری تابع قانون کاربوده ( بازنشستگی) و کارفرما خواهان با زنشسته نمودن ایشان می باشد ( بدون تمایل فرد) . آیا منع قانونی وجود دارد ویا امکان پذیر است ؟

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

کارفرما در صورتی می تواند بیمه شدگان سازمان را مجبور به بازنشستگی نماید یا ۶۵ سال سن داشته باشند یا ۳۵ سال سابقه لازم بذکر سقف سنوات بازنشستگی برای جانبازان با سنوات ارفاقی ۳۰ سال میباشد و بیشتر از آن محاسبه نمیشود.