در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من کارگر ساختمانی هستم مدت ۶ماه برای پیمانکار کار به صورت روز مزد حقوق روزانه ۶۵۰۰۰تومان  کار کرده ام الان بعد ۸ماه هنوز حقوقم را نداده اگر از پیمانکار شکایت کنم میتوانم درخواست حق و حقوق اداره کار اعم از حق بیمه (برام نریخته)،عیدی،بن کارگری،... را داشته باشم

کدام از موارد بهم تعلق میگرد با تشکر
1 پاسخ
توسط (580 امتیاز)
در واقع تمامی کارگران به نوعی روزمزد هستند حالا چه کارگرانی که ماهانه حقوق می گیرند و چه کارگرانی که شب به شب حقوق می گیرند.حقوق اداره کار و بیمه و سنوات و عیدی و .. از حقوق پایه هر کارگری است و با مراجعه به اداره کار وثبت دادخواست قابل پیگیری است.