در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام من در تاریخ 91/6/1 تا 93/3/3 مشغول انجام خدمت سربازی بودم قبل و بعد این تاریخ حق بیمه پرداخت کردم و دوسال پیش در سال 95 حق بیمه این دوسال خدمت را به صورت اقساط پرداخت کردم و جزو سوابقم آوردم . اگر بخوام از مراجع قضایی این کار را پیگیری کنم و پولمو پس بگیرم طبق نظر کارشناس بیمتون که گفتن میشه چگونه و از چه راهی باید اقدام کنم، تا این تفسیر بیمه تامین اجتماعی را از قانون ماده 95 دور بزنم و پولی که پرداخت کردم را پس بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

شما بایستی به دیوان عدالت اداری دادخواست خود را مطابق ماده 95 قانون تامین اجتماعی ارائه نمائید. با توجه به مراتبی که قید نموئه اید، رای دیوان به نفع شما خواهد بود.