در خرید بیمه سربازی توسط (160 امتیاز)
اگردرسال97برای انتقال سوابق خدمت سربازی به تامین اجتماعی اقدام کنم تاچه زمانی سازمان مهلت وفرصت پرداخت حق بیمه خدمت رو میده؟منظورازمهلت پرداخت3ماه مهلت پرداخت میده یاتاپایان اسفند97؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام منظور شما از مهلت چیه اما اگر شما درخواست انتقال سوابق سربازی رو در ماه اردیبهشت به شعبه تحویل دهید وثبت دبیرخانه نمایید بایستی منتظر بمانید که لیست اردیبهشت ماه شما واریز شود وبعد از آن اگر مراجعه کردید میتوانید بصورت اقساط بپردازید ویا اینکه بصورت یکجا بپردازید اما اگر در خرداد ماه پیگیری نکنید مجدد باید درخواست ثبت نمایید